Disclaimer

Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk besteedt veel zorg aan deze website. Desondanks is het niet uitgesloten dat informatie op deze site onjuist of onvolledig is. Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuiste of onvolledige informatie. Het gebruik van de op deze site aangeboden informatie is geheel voor eigen risico. Aan de informatie op deze site zijn geen rechten te ontlenen.

Voor zover binnen deze website links naar websites van derden is opgenomen, is Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de sites waarnaar wordt verwezen.

Overname van informatie uit deze site is uitsluitend toegestaan met vermelding van de bron en met handhaving van de naar Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk leidende verwijzingen.Privacystatement

Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Vrijwilligersvacaturebank Halderberge - Moerdijk legt deze gegevens uitsluitend vast voor gebruik in het kader van de dienstverlening op deze website met betrekking tot vacatures.

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Moerdijk

Kasteelweg 1
4761 BN Zevenbergen

Openingstijden vrijwilligerscentrale:
Donderdag 13.00 - 16.00 uur  spreekuur in het gemeentehuis Zevenbergen

T. 0168-331357
E. vwc-moerdijk@surplus.nl.

Spreekuren OnS Moerdijk:
Woensdag 10.00 - 12.00 uur Fendertshof, Fijnaart

Donderdag 13.00-16.00 uur Gemeentehuis, Zevenbergen

www.ons-moerdijk.nl