Vacatures plaatsen

Hieronder vindt u een korte uitleg voor het gebruik van de website. Indien uw organisatie al bekend is bij de vrijwilligerscentrale heeft een medewerker uw huidige openstaande vacatures al voor uw ingevoerd. U kunt deze nu zelf gaan beheren.

Plaatsen van vacatures
Ook vrijwilligersorganisaties kunnen zich eenvoudig en gratis inschrijven. Schrijf u hier in en u ontvangt per omgaande uw inlognaam en een wachtwoord. Daarmee kunt u dan uw gegevens en uw vacatures invullen en beheren.
Het is van belang dat u dit goed bijhoudt, dat voorkomt dat geinteresseerde kandidaten gaan reageren op vacatures die al vervuld of mogelijk vervallen zijn.
                  
                             

Ook kunt u alvast vacatures melden die zich in de toekomst gaan voordoen. Denk bijvoorbeeld aan tuinwerk. U kunt in januari al een oproep plaatsen voor vrijwilligers die u nodig heeft om de tuin zomerklaar te maken in maart. Hoe eerder en gerichter u de vacature meldt, des te groter is de kans dat u een geschikte vrijwilliger vindt.

Indien u de contactgegevens op 'openbaar' plaatst, kunnen geinteresseerde kandidaten rechtstreeks contact met u opnemen. U kunt er ook voor kiezen om dat niet te doen, zodat de kandidaten via de vrijwilligerscentrale doorverwezen worden. 
                                                  
Zoeken in het vrijwilligersbestand
Als u zich als organisatie heeft aangemeld dan kunt u ook zoeken in ons vrijwilligersbestand. Alle vrijwilligers die zich hebben ingeschreven kunnen aangeven of zij hun gegevens openbaar willen maken. De gegevens die openbaar gemaakt worden, zijn echter wel beperkt in verband met de bescherming van privacygegevens. U krijgt de mogelijkheid om vrijwilligers via de email te benaderen en te vragen of zij interesse hebben in de vacature die u vacant heeft.

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Surplus Welzijn - Locatie Moerdijk

Kasteelweg 1
4761 BN Zevenbergen

Openingstijden vrijwilligerscentrale:
Donderdag 13.00 - 16.00 uur  spreekuur in het gemeentehuis Zevenbergen

T. 0168-331357
E. vwc-moerdijk@surplus.nl.

Spreekuren OnS Moerdijk:
Woensdag 10.00 - 12.00 uur Fendertshof, Fijnaart

Donderdag 13.00-16.00 uur Gemeentehuis, Zevenbergen

www.ons-moerdijk.nl